| Նախագծի անվանումը | Մարդը և սնունդը |
| Նախագծի հիմնական թեման | Սննդի կարեվորությոխնը մարդու կյանքում: |
| Նախագծի էֆեկտիվույունը | Աշակերտները կիմանան սննդի ընդունման չափը , ժամը և հիգիենայի կանոնները: |
| Նախագծի նպատակը | Աշակերտներին ներքաշել խորացված ուսուցման, աշակերտները պետք է օգտվեն դարբեր գրական աղբյուրներից և բարձրացնեն ուսման մակարդակը: |
| Մասնակիցների հասակը | Բազային աստիճան, 9-րդ դասարան |
| Նախագծի տևողությունը | 1. դասաժամ |
| Սպասվող արդյունքը | Աշակերտները նախագիծը պետք է ներկայացնեն համակարգչային շնորհանդեսով , տպավորիչ, հստակ և մեջբերումներով: |
| Նախագծի ռեսուրսները | Համակարգիչ , հանրագտարան, ինտերնետ,թուղթ, գրիչ: |
| Նախագծի ընթացքը | Աշակերտները համակարգչային շնորհանդեսով ներկայացնեն :1. Սննդի կարեվորությունը մարդու կյանքում:2.Սննդի ընդունման հիգիենայի կանոնները:3.Ինչ կառաջանա եթե չպահպանել օրվա չափաբաժինը:4.Իմչ հիվանդություն կառաջանա երբ չեն պահպանում հիգիենան: |
| | |
| Առարկաների առարկայական խմբերի կապը | Բնագիտական առարկաներ, կենսաբանություն: |
| Նախագծի հեղինակ | Մարինե Աթոյան |
| Հեղինակի էլ. փոստը | |
Tuesday, June 21, 2011
სასწავლო პროექტი
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment